ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Διάψευση για τα περί πώλησης του Ναυαγίου της Ζακύνθου

Όταν υπάρχει ‘’βαβούρα’’, καλό είναι να υπάρχουν και διευκρινίσεις, όχι παίρνουμε την πένα ( το πληκτρολόγιο πλέον ) και ‘’όποιον πάρει ο χάρος’’.
    Εκτός αγοραπωλησίας είναι η πασίγνωστη παραλία του Ναυαγίου, στη Ζάκυνθο, δηλώνουν εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη. Τι δήλωσε ο μητροπολίτης Δωδώνης
    Ένας δικηγόρος και ένας μηχανικός, οι οποίοι δηλώνουν εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη της έκτασης των 15.000 στρεμμάτων που μεταβιβάστηκαν πρόσφατα στη βορειοδυτική Ζάκυνθο, προκαλώντας την αντίδραση της Εκκλησίας σε σχέση με τα δικαιώματά της ακτής «Ναυάγιο», με επιστολή τους προς τον μητροπολίτη Χρυσόστομο, δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση αυτή.
    Οι δύο, δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τον ιδιοκτήτη και πωλητή Γεώργιο Χάρο και διαβεβαιώνουν ότι στην πωληθείσα έκταση δεν περιλαμβάνεται καμία έκταση της Μονής του Αγίου Γεωργίου των Γκρημνών, ούτε η περιοχή της ακτής «Ναυαγίου».
    Επισημαίνουν δε ότι η πώληση έγινε με κριτήριο την αξιοπιστία των αγοραστών και τη μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις στο νησί της Ζακύνθου.
    Ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος για την επιστολή των εκπροσώπων του ιδιοκτήτη κ. Χάρου, ανέφερε: «Δεν έχω πλήρη εικόνα της επιστολής. Θα χαρώ πολύ αν έχουν τα πράγματα όπως περιγράφονται».