ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η Φωτεινή Πιπιλή στέλνει την Λίνα Αλεξίου στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ,για το επίδομα που λάμβανε παρανόμως

Φταίει ο γά’ι’δαρος και την ‘’πληρώνει’’ το σαμάρι
Όχι βέβαια πως το σαμάρι είναι και ίσιο, έτσι ??
Το θέμα ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ το λιγώτερο, αλλά μέχρι στιγμής, ‘’ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ’’.
Capital,
    Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στέλνει η δημοσιογράφος - βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή την δημοσιογράφο, μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, Λίνα Αλεξίου, ενώ προτίθεται να θέσει θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για να την αποπέμψει από το ΕΣΡ.
    Η κυρία Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου εμφανίσθηκε σε δημοσίευμα να εισπράττει παρανόμως επίδομα ανηλίκων τέκνων από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με το Ταμείο να επιβεβαιώνει την κατηγορία.   Μεταξύ των πολιτικών που την επέκριναν και ζήτησαν να παραιτηθεί από το ΕΣΡ ήταν και η κυρία Πιπιλή, με αποτέλεσμα η κυρία Αλεξίου να παραπέμψει τη βουλευτή της ΝΔ στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.
    «Η κυρία Αλεξίου προέβη σε απαράδεκτη κίνηση με δεδομένο ότι η ίδια δεν είναι απλώς συνταξιούχος δημοσιογράφος, αλλά ανώτερη κρατική λειτουργός, διορισμένη από την Βουλή των Ελλήνων, Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής ΕΣΡ», αναφέρει η κ. Πιπιλή.
    Σύμφωνα με το Capital, στην επιστολή της προς το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ δε, (την οποία κοινοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη) επισημαίνει με νόημα ότι η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής «διορίζει, ελέγχει και αποπέμπει τα μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών».
    Όσο για την καθυστερημένη, χρονικά, αντίδρασή της, επικαλείται το γεγονός ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκε από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ότι η κυρία Αλεξίου έχει προσφύγει εναντίον της.