ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 60χρονη ασθενής γιατί εκβίαζε τον γιατρό της -Του ζητούσε 40.000 ευρώ για να μην τον διασύρει στα ΜΜΕ


    Συλλήψεις γιατρών που ζητούσαν το περίφημο... φακελάκι έχουν γίνει αρκετές. Ωστόσο, στην ιστορία που έρχεται τώρα στο φως οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι. Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε μια ασθενή η οποία εκβίαζε τον γιατρό της ότι αν δεν της δώσει 40.000 ευρώ θα τον διασύρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!
    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θεράπων γιατρός της 60χρονης, αφού η θεραπεία της δεν είχε αποτέλεσμα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.
    Το αποτέλεσμα και από τον ειδικό χειρουργό δεν ήταν το αναμενόμενο και έτσι η 60χρονη ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Αρχικά, τον περασμένο Μάρτιο, προσέγγισε τον γιατρό της και του ζήτησε εκβιαστικά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ. Ο γιατρός υπέκυψε στους εκβιασμούς και κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της ηλικιωμένης το ποσό που του ζητούσε.
    Ωστόσο, η 60χρονη δεν αρκέστηκε σε αυτό. Τον περασμένο μήνα επανήλθε και άρχισε να του ζητά ακόμη 20.000 ευρώ προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Στην αρνητική απάντηση του γιατρού η ηλικιωμένη άρχισε να απειλεί ότι θα τον καταστρέψει επαγγελματικά.
    Ο γιατρός κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.